ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Το 1910 ο Max Graetz δημιούργησε τον πρώτο λαμπτήρα της Petromax, ο οποίος έδωσε και το όνομα του brand, με βάση έναν ήδη γνωστό λαμπτήρα της εποχής. Εκείνη την εποχή, τα περισσότερα νοικοκυριά δεν διέθεταν ακόμη ηλεκτρικό ρεύμα, οπότε ήταν μεγάλη πρόοδος και πολυτέλεια υπάρχει ένα τόσο δυνατό φως διαθέσιμο και προσιτό σε όλους. Ο Graetz εξασφάλισε τα δικαιώματα για το όνομα "Petromax", το οποίο προέρχεται από το "Petroleum Maxe", όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά οι φίλοι και οι συγγενείς του. Τελικά, ο λαμπτήρας έγινε, σε διάφορα εκδόσεις, παγκόσμιο best seller!

Επιστρέφοντας στη Γερμανία μετά τις περιπέτειές του στην αφρικανική ήπειρο, ο Jonas θυμήθηκε ένα βράδυ στον Νίγηρα που συνάντησε έναν τέτοιον λαμπτήρα και τον βοήθησε σε μια περιπέτεια στην έρημο. Τον είχε κυριεύσει η γοητεία αυτής της λάμπας. Άρχισε να ερευνά και ανακάλυψε ότι οι λαμπτήρες υψηλής πίεσης της Petromax εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούνται διεθνώς. Κατέληξε να αγοράσει 50 λαμπτήρες Petromax από τη γερμανική συλλογικότητα πνευματικών δικαιωμάτων: Τους διέλυσε και συναρμολόγησε ξανά τα πάνω από 200 ανταλλακτικά και ενθουσιάστηκε, όπως και πολλές χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο. Ποιος θα το φανταζόταν αυτό; Ξαφνικά, γεννήθηκε μια νέα επιχειρηματική ιδέα! Ο Jonas συνέχισε να αγοράζει παλιές προμήθειες από τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις και να μεταπωλεί τα ανταλλακτικά. Δημιουργήθηκε μια δραστήρια επιχείρηση. Ο 23χρονος φοιτητής ανακάλυψε ότι η Schott κατείχε τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος. Τελικά, ο Jonas μαζί με έναν συμφοιτητή του αναβίωσε την παραγωγή και απέκτησε τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος του brand Pettromax από τη Schott. Η λάμπα Petromax γνώρισε μια αναγέννηση που σίγουρα θα έκανε περήφανο τον δημιουργό της, Max Graetz.

Ο Jonas αποφάσισε επίσης να μην αλλάξει τα βασικά χαρακτηριστικά του φωτιστικού. Η μακρά παράδοση και η επιτυχία, μετά απο 100+ χρόνια ιστορίας του brand, μιλούν από μόνα τους. Μετά από λίγο καιρό, ο Jonas άρχισε να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων με προϊόντα outdoor, bushcraft, επιβίωσης και κάμπινγκ. Τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο (μαντέμι) σε διάφορες μορφές, οι ψησταριές και οι χώροι μαγειρέματος ή ακόμη και τα αξεσουάρ έχουν γίνει απόλυτα best-seller και είναι παγκοσμίως γνωστά στους λάτρεις της υπαίθρου.

Τα πρότυπα της ανανεωμένης Petromax : Η καινοτομία, η διατήρηση της παράδοσης και η ποιότητα είναι στόχοι και κίνητρο. Εμπνέουν την Petromax να εξελίσσεται πάντα περαιτέρω και να εισάγει καινοτόμες ιδέες στους τομείς της υπαίθριας κουζίνας και της ζωής στο κάμπινγκ. Κάθε μέρα, η ομάδα της Petromax είναι περήφανη για τη συμβολή της, ώστε στο μέλλον, οι ταξιδιώτες και οι μάγειρες όλου του κόσμου να μπορούν να συναντηθούν για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για τα προϊόντα της Petromax!

More on ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ▼

Ταξινόμηση Κατά:
Quick view
New
Αλυσίδα καθαρισμού της Petromax, διαστάσεων 12cm X 12cm, κατάλληλη για τον καθαρισμό και τη συντήρηση σκευών από χυτοσίδηρο (μαντέμι) η σφυρήλατο σίδερο. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, καθαρίζει χωρίς να χαράζει την επιφάνεια και προστατεύει την πολύτιμη επίστρωση του σκεύους.
Αλυσίδα Καθαρισμού 12x12 Petromax Για Μαντεμένια Σκεύη - SCRUB
Quick view
New
Αλυσίδα καθαρισμού XL της Petromax, διαστάσεων 20cm X 20cm, κατάλληλη για τον καθαρισμό και τη συντήρηση σκευών από χυτοσίδηρο (μαντέμι) η σφυρήλατο σίδερο. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, καθαρίζει χωρίς να χαράζει την επιφάνεια και προστατεύει την πολύτιμη επίστρωση του σκεύους.
Αλυσίδα Καθαρισμού XL 20x20 Petromax Για Μαντεμένια Σκεύη - SCRUB XL
Quick view
New
Η κρέμα συντήρησης της Petromax, είναι απο 100% φυσικά υλικά και είναι ιδανική για την προστασία και τη συντήρηση των σκευών απο μαντέμι ή σφυρήλατο σίδηρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία των μη επεξεργασμένων μαντεμένιων σκευών (seasoning) καθώς και τη συντήρηση των προεπεξεργασμένων επιφανειών. Επίσης, είναι η καλύτερη λύση για την αποκατάσταση και επαναφορά των μαντεμένιων σκευών.
Κρέμα Συντήρησης Petromax Για Μαντεμένια Σκεύη - FTPFLEDGE
Quick view
New
Η μαντεμένια γάστρα FT3-T της Petromax με χωρητικότητα 1.6 λίτρα, είναι κατασκευασμένη απο υψηλής ποιότητας μαντέμι και ιδανική για να μαγειρέψετε υγιεινά για 1-3 άτομα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εστίες, και με καπάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηγάνι, θα σας λύσει τα χέρια. Προσφέρει εξαιρετική κατανομή και διατήρηση θερμότητας, είναι αντικολλητική, εύκολη στη χρήση και τη συντήρηση και ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Διαθέτει ειδική οπή για εισαγωγή θερμομέτρου.
Μαντεμένια Γάστρα 1.6lt Petromax FT3-T
Quick view
New
Η μαντεμένια γάστρα FT12-T της Petromax με χωρητικότητα 10,8 λίτρα, είναι κατασκευασμένη απο υψηλής ποιότητας μαντέμι και ιδανική για να μαγειρέψετε υγιεινά για 14-20 άτομα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εστίες, και με καπάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηγάνι, θα σας λύσει τα χέρια. Προσφέρει εξαιρετική κατανομή και διατήρηση θερμότητας, είναι αντικολλητική, εύκολη στη χρήση και τη συντήρηση και ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Διαθέτει ειδική οπή για εισαγωγή θερμομέτρου.
Μαντεμένια Γάστρα 10,8lt Petromax FT12-T
Quick view
New
Η μαντεμένια γάστρα FT4.5-T της Petromax με χωρητικότητα 4,5 λίτρα, είναι κατασκευασμένη απο υψηλής ποιότητας μαντέμι και ιδανική για να μαγειρέψετε υγιεινά για 2-5άτομα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εστίες, και με καπάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηγάνι, θα σας λύσει τα χέρια. Προσφέρει εξαιρετική κατανομή και διατήρηση θερμότητας, είναι αντικολλητική, εύκολη στη χρήση και τη συντήρηση και ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Διαθέτει ειδική οπή για εισαγωγή θερμομέτρου.
Μαντεμένια Γάστρα 4.5lt Petromax FT4.5-T
Quick view
New
Η μαντεμένια γάστρα FT6-T της Petromax με χωρητικότητα 5,5 λίτρα, είναι κατασκευασμένη απο υψηλής ποιότητας μαντέμι και ιδανική για να μαγειρέψετε υγιεινά για 4-8 άτομα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εστίες, και με καπάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηγάνι, θα σας λύσει τα χέρια. Προσφέρει εξαιρετική κατανομή και διατήρηση θερμότητας, είναι αντικολλητική, εύκολη στη χρήση και τη συντήρηση και ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Διαθέτει ειδική οπή για εισαγωγή θερμομέτρου.
Μαντεμένια Γάστρα 5.5lt Petromax FT6-T

Μαντεμένια Γάστρα 5.5lt Petromax FT6-T

Κωδ.: PE.FT6-T

124,90€ 124.9
Quick view
New
Η μαντεμένια γάστρα FT6-T της Petromax με χωρητικότητα 5,5 λίτρα, είναι κατασκευασμένη απο υψηλής ποιότητας μαντέμι και ιδανική για να μαγειρέψετε υγιεινά για 4-8 άτομα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εστίες, και με καπάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηγάνι, θα σας λύσει τα χέρια. Προσφέρει εξαιρετική κατανομή και διατήρηση θερμότητας, είναι αντικολλητική, εύκολη στη χρήση και τη συντήρηση και ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Διαθέτει ειδική οπή για εισαγωγή θερμομέτρου.
Μαντεμένια Γάστρα 7.5lt Petromax FT9-T

Μαντεμένια Γάστρα 7.5lt Petromax FT9-T

Κωδ.: PE.FT9-T

139,90€ 139.9
Quick view
New
Η ξύλινη λαβή Handle SP-W της Petromax με μαγνητικό "κλείδωμα" παρέχει απόλυτη προστασία από την θερμότητα. Το εργονομικά σχεδιασμένο σχήμα της εξασφαλίζει το βέλτιστο κράτημα. Έτσι, έχετε εύκολο και ασφαλή χειρισμό του σφυρήλατου, σιδερένιου σκεύους σας, κάθε στιγμή!
Ξυλινή Λαβή Petromax Για Σφυρήλατα Τηγάνια
Quick view
New
Ξύστρα καθαρισμού Petromax, κατάλληλη για τον καθαρισμό και τη συντήρηση σκευών κατασκευασμένων απο χυτοσίδηρο (μαντέμι) η σφυρήλατο σίδερο. Κατασκευασμένη απο πολυπροπυλένιο (PP), ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σπάτουλα για ζύμες.
Ξύστρα Καθαρισμού Petromax Για Μαντεμένια Σκεύη - OS
Quick view
New
Ξύστρα καθαρισμού με ραβδώσεις της Petromax, κατάλληλη για τον καθαρισμό και τη συντήρηση σκευών κατασκευασμένων από χυτοσίδηρο (μαντέμι) η σφυρήλατο σίδερο. Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (PP), ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα.
Ξύστρα Καθαρισμού Με Ραβδώσεις Petromax Για Μαντεμένια Σκεύη - OS-Z
 
 
Φίλτρα

+Φίλτρα

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

Προτάσεις

 

warrantyΕγγύηση, service & ανταλλακτικά σε όλες τις συσκευές μας!

supportΆμεση τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό!

Low price Ο καλύτερος συνδυασμός ποιότητας και τιμής!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

Pin Λεωφ. Μεσογείων 401, Αγ. Παρασκευή, T.K. 153 43, Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ, Τηλ.: 210-6000-910, 210-6000-631, 210-6000-217, FAX: 210-6014-712, Email:   

Citygas © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®