Συμβουλές ψησίματος

Τι κάνει τις ψησταριές υγραερίου Cook Master AMERICAN BBQ τόσο ξεχωριστές

Ημ/νία Δημοσίευσης: 15/09/2016

Λίγα λόγια σχετικά με τις ψησταριες COOK MASTER AMERICAN BBQ, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί οι ψησταριες μας είναι ότι καλύτερο και πιο λειτουργικό κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή στην Ελληνική αγορά. Πρίν επιλέξετε μπαρμπεκιου με αέριο, επισκεφθείτε το εκθετήριο μας για να δείτε όλες τις ψησταριές σε λειτουργία, να μιλήσετε με το ειδικευμένο στις συσκευές αερίου προσωπικό μας και να σας λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με την χρήση, τη λειτουργικότητα και τα πλεονεκτήματα του ψησίματος με αέριο.  και την καθώς και τα επιμέρους σημεία που μας κάνουν να διαφέρουμε και να υπερτερούμε κατα πολύ.

Περισσότερα


Συμβουλές ψησίματος σε ψησταρία υγραερίου

Ημ/νία Δημοσίευσης: 10/09/2016

2_3.jpg

Οι συμβουλές και οι συνταγές που σας δίνουμε, δεν προέρχονται από κάποιο οδηγό μαγειρικής ή κάποιο διαφημιστικό έντυπο, αλλά από την προσωπική μας εμπειρία καθώς και των αμέτρητων ικανοποιημένων πελατών μας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός οτι κατα το σχεδιασμο των ψησταριών μας, είχαμε πάντα σαν γνώμωνα τα φαγητά που συνήθως ψήνουμε στην Ελλάδα και θα θέλαμε να ψήνουμε στο σπίτι σε καθημερινή βάση, είτε για να καλύψουμε τις ανάγκες της οικογένειας είτε για να ευχαριστήσουμε και να διασκεδάσουμε τους καλεσμένους μας.

 

Περισσότερα


 

warrantyΕγγύηση, service & ανταλλακτικά σε όλες τις συσκευές μας!

supportΆμεση τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό!

Low price Ο καλύτερος συνδυασμός ποιότητας και τιμής!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

Pin Λεωφ. Μεσογείων 401, Αγ. Παρασκευή, T.K. 153 43, Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ, Τηλ.: 210-6000-910, 210-6000-631, 210-6000-217, FAX: 210-6014-712, Email:   

Citygas © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®