Τι κάνει τις ψησταριές υγραερίου Cook Master AMERICAN BBQ τόσο ξεχωριστές

Ημ/νία Δημοσίευσης: 15/09/2016

Λίγα λόγια σχετικά με τις ψησταριές COOK MASTER AMERICAN BBQ, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί οι ψησταριές μας είναι ότι καλύτερο και πιο λειτουργικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά. Πριν επιλέξετε μπάρμπεκιου με αέριο, επισκεφθείτε το εκθετήριο μας να δείτε όλες τις συσκευές σε λειτουργία, καθώς και τα επιμέρους σημεία που μας κάνουν να διαφέρουμε και να υπερτερούμε κατά πολύ.

Οι ψησταριές υγραερίου Cook Master AMERICAN BBQ είναι σχεδιασμένες από τη CITY GAS, την εταιρεία με την απόλυτη εξειδίκευση στις συσκευές φυσικού αερίου και υγραερίου. Ο σχεδιασμός τους έχει βασιστεί στην πολύ μεγάλη εμπειρία μας στην κατασκευή και χρήση συσκευών αερίου και ειδικότερα στις ψησταριές υγραερίου. Η εξαιρετική τους ποιότητα οφείλεται στην ιδιαίτερα προσεκτική επιλογή υλικών και εξαρτημάτων όπως, υψηλού βαθμού ανοξείδωτος χάλυβας 430 & 304, αρίστης ποιότητας μαντέμι για τις σχάρες και πλάκες, το πιο σύγχρονο σύστημα αναφλεκτήρων κλπ., καθώς επίσης και στην διαρκή επίβλεψη μας κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους, με διαρκείς και επισταμένους ελέγχους και δοκιμές αντοχής.

 • Ιδιαίτερη προσοχή έχουμε δώσει και στην λειτουργικότητα των ψησταριών μας.
 • Σπαστές και όχι μονοκόμματες δύσχρηστες σχάρες
 • Μεγάλη ισχύς σε kW στους καυστήρες
 • Καυστήρες πυκνότερα τοποθετημένοι για να μην υπάρχουν κρύα σημεία
 • Μαντεμένια πλάκα που τοποθετείται σε όποια πλευρά μας εξυπηρετεί περισσότερο
 • Καπάκι διπλού τοιχώματος για σταθερή θερμοκρασία στο χώρο ψησίματος.
 • Μοναδικό σύστημα αναπτήρων, με φλόγα και όχι σπινθήρα.
 • Εργονομικά σχεδιασμένο καπάκι, ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον χώρο στο πίσω μέρος για να ανοίξει.
 • Μεγάλες διπλές πόρτες στο χώρο της φιάλης, για εύκολη τοποθέτηση / αλλαγή φιάλης.
 • Ειδικές προδιαγραφές χώρου για την Ελληνική φιάλη των 10 κιλών, για οικονομία και σταθερή απόδοση ακόμα και σε συνθήκες κρύου.
 • Αντιφλογιστικό σύστημα με ανοίγματα για μείωση των αναφλέξεων λίπους και ολική κάλυψη καυστήρων για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Συρόμενος δίσκος συλλογής λίπους.

Τα παραπάνω είναι λίγα από τα σημεία στα οποία οι ψησταριές υγραερίου COOK MASTER AMERICAN BBQ υπερτερούν κατά πολύ από οποιοδήποτε bbq κυκλοφορεί στην αγορά, στις αντίστοιχες κατηγορίες και μεγέθη. Αλλά και οι τιμές τους είναι οι πιο προσιτές για την ποιότητα που προσφέρουν, για τον απλούστατο λόγο, ότι το κόστος τους δεν επιβαρύνεται με τα χρήματα που θα πληρώνατε μόνο για το όνομα μιας πολυεθνικής και θα έπρεπε να συμβιβαστείτε με κατώτερης ποιότητας και προδιαγραφών ψησταριά.

Η εγγύηση που καλύπτει τις ψησταριές μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Πέρα όμως από τον χρόνο της εγγύησης, είμαστε και θα είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύουμε και να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικό με την ψησταριά σας και στο μέλλον.

 

warrantyΕγγύηση, service & ανταλλακτικά σε όλες τις συσκευές μας!

supportΆμεση τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό!

Low price Ο καλύτερος συνδυασμός ποιότητας και τιμής!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

Pin Λεωφ. Μεσογείων 401, Αγ. Παρασκευή, T.K. 153 43, Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ, Τηλ.: 210-6000-910, 210-6000-631, 210-6000-217, FAX: 210-6014-712, Email:   

Citygas © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®